Tip: Flinke Winter Favorieten

We schreven al eerder over it Flinkeboskje omdat het een van onze favoriete plekken in Nederland is. Voor december zitten ze qua logeren helemaal volgeboekt, we hadden er zelf graag ook nog een weekend gezeten, maar volgend jaar is er nog volop plek. Wil je met een klein gezelschap komen? Dan is het voorhuis geweldig. Het privé-terras heeft een buitenkachel en dat maakt het genieten van het weidse Friese uitzicht nog fijner. Is je gezelschap groter dan 6 personen? Dan kun je de naastgelegen vakantieboerderij reserveren. Net zo mooi ingericht, zelfde fijne uitzicht en geschikt voor groepen tot 24 personen.

Behalve dat ze prachtige [groeps]accomodatie verhuren, voor zowel vakanties als zakelijke gelegenheden, organiseren ze ook hele leuke evenementen. Voor december staan de Flinke Winter Favorieten op stapel. Het hele weekend staat dan in het teken van the most wonderful time of the year. Denk hippe concepstore, meets kerstmarkt, meets Friesland. Veel beter word je weekend niet.

_mwf7261

Op zaterdag 9 en zondag 10 december vanaf 11:00 tot 18:00 uur is alles op it Flinkboskje aanwezig om de winter te vieren. De houtkachelsbranden en er zijn volop kraampjes waar de leukste kerstcadeaus gekocht kunnen worden. Neem je kinderen mee? Dan kunnen ze deelnemen aan workshops. Zodat je zelf geen omkijken hebt naar ze. En als je honger hebt loop je langs een van de fijne foodtrucks.

Schenk ons nog maar wat glühwein in!

_mwf7244

_mwf7301