Sweet Dreams

Een paar maanden geleden stond de kleinste kamer in ons huis nog afgeladen vol met allerlei design producten. Inmiddels is deze ruimte omgetoverd tot slaapkamer voor de baby die zich ieder moment kan aandienen. [Of besluit om nog twee weken in mijn buik te blijven zitten].

Vanaf het moment dat we wisten dat er een baby zou komen, zijn we gaan nadenken over hoe het kamertje eruit zou moeten zien. We houden er alle twee van om wat te klussen en aan te rommelen, dus dat er geen nieuwe meubels zouden komen was al vrij snel duidelijk. De commode kochten we tweedehands en hebben we mosterdgeel geverfd.

De wieg gaat al heel wat generaties mee in de familie, dus het is extra bijzonder dat ons kindje daar nu ook in kan slapen.

De ruimte in de kamer is beperkt, dus we moesten creatief zijn; in de nis die er al was, hebben we plankjes gemaakt zodat er voldoende opbergruimte is. Het wandrekje is gemaakt van resterende vloerdelen uit ons huis, touw en kralen.

Boven de commode hangt een wijnkistje dat als kastje dient. In het kastje en op de muur hangen stickers van Mimi’Lou, die een fantastische deco-collectie hebben voor baby- en kinderkamers.

We kunnen niet wachten tot deze kamer bewoond is!